Ditt Huis interieuradvies

Coaching met unieke interieurconcepten!

Sta je voor een grote verandering in je woning en wil je je laten begeleiden bij het maken van de vele keuzes die dat met zich mee brengt?

Dan zijn onze coachingstrajecten ideaal. Wij ondersteunen en inspireren jou op de juiste momenten en samen denken we vooruit. 

Tijdens dit traject maken we interieurconcepten die visualiseren WAT je best doet. Jij krijgt de ruimte om zelf in te vullen HOE je dit zal doen. We rekenen dus op jou of je uitvoerders om de concepten te realiseren.

Waarvoor schakel je ons in?

  • Indeling & Vormconcept: creëren van een logische indeling en vlotte circulatie. Uitzuiveren van functionele noden en wensen. 
  • Materiaal & Kleurconcept: samenstellen van een samenhangend materialen- en kleurenpalet voor jouw gewenste sfeer. Voor alle vaste materialen (vloeren, wanden, plafonds en maatwerk) 
  • Stijlconcept: selecteren van los meubilair, textiel, decoratie en verlichtingsarmaturen die zorgen voor de juiste unieke, warme sfeer.

Hoeveel kost het?

Ieder interieurconcept start vanaf 1395 euro (incl. BTW) voor 1 – 2 ruimtes met een totaaloppervlakte tot 50 m².

Wil je graag een concept voor heel je woning laten opmaken of wil je toch begeleid worden bij de uitvoering? Dan maken we een prijs op maat. Dat kan trouwens ook als je concepten wil combineren.

Boek een gratis kennismakingsgesprek om te ontdekken of onze interieurcoaching bij jou past. Jij vertelt over jouw project en wij kijken of ons aanbod matcht met wat je nodig hebt. 

Start jouw coaching met een gratis kennismakingsgesprek!

Indeling & Vormconcept

Materiaal & Kleurconcept

Ditt huis interieurcoaching moodboard

Stijlconcept

Wanneer schakel je ons in?

  • Je staat voor een verbouwing, een herinrichting, of een hele nieuwbouw. De boodschap is: schakel ons vroeg genoeg in! Bv. als we van bij de start alles de juiste plaats geven in je huis, wordt de positie van (technische) leidingen correct gekozen. Of als we de juiste elementen accentueren met materiaal of kleur, geven we je woning karakter en structuur. Hoe vroeger we meedenken over vorm, kleur en materiaal, hoe groter de mogelijkheden.
  • Je wil goed starten met het juiste doel voor ogen? Onze interieurconcepten kijken vooruit naar het eindresultaat. Met zo een duidelijk totaalbeeld heb je houvast om op koers te blijven.
  • Je loopt vast in de 100’en keuzes? Hoe vind je een uitweg? Laat ons jou coachen om persoonlijke keuzes te maken voor een resultaat dat past bij jou en jouw manier van leven. Zo krijg jij een praktische, warme én unieke thuis.
cirkel wit

Veelgestelde vragen