ditthuis marij

Twee blikken, één geheel

Ik, Marij Woestenborghs, ben interieurarchitect en meubelontwerper met meer dan 15 jaar ervaring. Ik coach jullie in het vinden van balans tussen een functionele flow en de ideale indeling. Ik toon jullie creatieve oplossingen en samen leggen we jouw ideale puzzel.

In mijn job als interieurarchitect miste ik een bewuste connectie met de klant. Hoe liet ik klanten meer weloverwogen interieurkeuzes maken? Een opleiding “Creatief agogisch coach” bracht de oplossing. Sindsdien zet ik interactie en co-creatie voorop in mijn aanpak.

Wat me drijft bij ieder project: wanneer de klant het potentieel (terug) ziet in zijn woning en zijn noden de juiste plaats krijgen.

Ik, Sigrid Van Lokeren, interieurcoach en kunsthistorica, zoek voor jou naar materialen, kleuren en texturen die je raken en blij maken. Ik zoek mee naar jouw ideale evenwicht tussen een interieur dat als thuis aanvoelt én dat werkt voor jouw levensstijl. Kunst is daarbij voor mij een eindeloze bron van inspiratie.

Dankzij mijn vroegere professionele ervaring bij verandertrajecten kan ik jullie coachen doorheen de soms stressvolle momenten die interieurwijzigingen met zich meebrengen.

Wat me drijft bij ieder project: de blije reactie van klanten wanneer ze voelen dat hun keuzes echt persoonlijk zijn en 100% bij hun passen.

ditthuis sigrid

Ditt Huis,
zoveel in huis

cirkel wit

We kennen elkaar ondertussen 10 jaar en we hebben een gedeelde visie over het belang van een interieur. Jouw inrichting moet je ondersteunen in je dagelijks leven; brengt je tot rust én kan je blij maken. We stellen de bewoner centraal in onze aanpak en blijven weg van trends of wat hoort te zijn. Combineer die visie met ieder zijn eigen aanpak en ervaringen en je krijgt: de ideale samenwerking.

Volg ons persoonlijk traject of een van onze workshops en laat ons je helpen om alles uit je interieur te halen. We zijn ervan overtuigd dat jij en je interieur heel veel in huis hebben.

Ditt, met dubbele T, want we benadrukken dat het in onze aanpak om jouw huis-wensen draait. Mooi meegenomen dat Ditt ook ‘jouw’ in het Zweeds betekent.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen?