Ditt Huis interieurcoaching Marij en Sigrid

Ons nieuwe huis

Welkom bij Ditt Huis, het interieur(coachings)bedrijf gerund door ons, Marij Woestenborghs en Sigrid Van Lokeren.

Zoals voor velen was de periode voor 2022 een onzekere tijd. En laat ons eerlijk zijn, de onduidelijkheid en vreemdheid houdt aan. Vanuit onze rol als vrouwelijke ondernemers, maar evengoed vanuit ieders “rol” in het dagelijks leven stelden we onszelf de vraag “wat willen we eigenlijk bereiken met ons interieurwerk?”; “op welke manier kunnen wij met ons werk hulp bieden in grillige tijden”? Ons antwoord is duidelijk: we willen mensen coachen zodat ze maximaal kunnen kiezen voor een interieur dat 100% bij hun en hun manier van leven past, want ieder huis en elk gezin zijn uniek.
Een heldere missie was geboren en ons aanbod hier specifiek op organiseren, werd ons doel!

Je woonst is je meest persoonlijke omgeving die je in je dagelijkse leven ondersteunt. Een interieur moet werken voor hoe jij wil leven en je een rustpunt bieden wanneer nodig. Daarom is het volgens ons meer dan de moeite waard om bewust stil te staan bij hoe jij die thuishaven wil invullen. Soms blijkt dit een moeilijke zoektocht voor jezelf, of voor je partner of andere gezinsleden. In die zoektocht willen wij, Ditt Huis, jou coachen en begeleiden.

Om samen te werken aan je (her)inrichting zijn er verschillende mogelijkheden: een persoonlijk coachingstraject, klein of groot; een hands-on coaching sessie bij jou thuis of deelname aan één van onze groepsworkshops. Die laatste twee zijn best pionierend als interieurservice.
Met dit aanbod willen we jou, onze klant, in jouw kracht zetten om zelf goed voelende én doordachte beslissingen te nemen. We willen methodes aanleren die je verder na onze samenwerking kan toepassen; ook later op andere momenten in het leven wanneer je opnieuw aan de slag wil met je interieur.
Al onze diensten vragen van jou in meerdere of mindere mate een zekere zelfredzaamheid. Dit past immers helemaal bij ons geloof dat jij zelf zoveel in huis hebt. Wij willen jou vooral coachen om er het maximale uit te halen!

Onze hernieuwde visie vroeg om een herinrichting van ons bedrijf. Naam, logo, huisstijl, website…alles is herdacht zodat visie, missie, aanbod,…een bijpassend ‘interieur’ kregen.
We zijn dankbaar dat we hiervoor met enkele talentvolle partners konden samenwerken. Zij hielpen ons om ons verhaal woordelijk en visueel in beeld te brengen. En vandaag, woensdag 26 oktober, stellen we trots ons nieuwe ‘huis’ voor.

Digitaal, via deze site, op Instagram en op Pinterest, maar ook in real life tijdens al onze samenwerkingen met jullie, hopen wij inspiratie, ervaring en kennis te kunnen delen! Snuister hier alvast rond voor meer info over Ditt Huis en kijk mee binnen bij enkele van onze fijne klanten.
We hopen ook jou te mogen coachen en je zo op weg te helpen naar jouw unieke (t)huis.

Ditt Huis interieurcoaching Marij en Sigrid

Welkom,

Marij & Sigrid